Nejnovější recenze ze sekce Antiparazitika pro kočky

Cat malt pasta proti trichobezoárům 50 ml

Cat malt pasta proti trichobezoárům 50 ml

Ověřený zákazník Veterinární péče xmlz

Přidáno: 23. října 2021

Zakoupeno v Veterinární péče

Doporučuje produkt

Dobrý účinek a pasta kocourkovi chutná.

Ověřený zákazník Veterinární diety Irena

Přidáno: 15. října 2021

Zakoupeno v Veterinární diety

Doporučuje produkt
  • Doporučeno lékařem proti tvorbě ledvinových kamenů...

Trixie antiparazitní obojek bylinný cat 42 cm

Trixie antiparazitní obojek bylinný cat 42 cm

Ověřený zákazník PetDiscont.cz Emilly

Přidáno: 4. října 2021

Zakoupeno v PetDiscont.cz

Doporučuje produkt
  • Obojek je na přírodní bázi. Koupila jsem ho už asi po třetí. Fungoval celé léto (pochopitelně né jeden), ale pak nastalo nějaké silnější období klíšťat a kocour je najednou začal nosit. Pořešila jsem pipetou. Tento obojek se hodí spíše pro kočky, které jsou většinu času doma, což je náš případ. Osobně ho kupuji proto, že krásně a dlouho voní, kocourovi nevadí a ještě navíc na sebe upozorňuje, že není toulavý, ale někomu patří :-) . Bezpečnost je řešena zvlněním, které by se při zaháknutí jakoby natáhlo a kočka se v pohodě vyvleče. Celkově je obojek fajn. Je levný, ve slabém klíštěcím období fungoval a zdá se mi bezpečný. Nevýhoda pro mě je, že si nemohu vybrat barvu, což je pro nás holky velice důležité :-) :-)

Obojek je fajn a doporučuji ho. Ale pouze jako doplněk ke kapkám nebo pro kočky, které se netoulají. Krásně voní a je levný.

Amigard Spot-on Katze 1x1,5 ml

Amigard Spot-on Katze 1x1,5 ml

Ověřený zákazník krmeni.cz Jana

Přidáno: 29. září 2021

Zakoupeno v krmeni.cz

Doporučuje produkt

Dává se mezi lopatky kočky jako prevence proti klíšťatům.

Doporučuje produkt
  • Jsou prirodni, chutne a doufam, ze i funguji :)

Ověřený zákazník petshopjihlavska.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 16. září 2021

Zakoupeno v petshopjihlavska.cz

Doporučuje produkt

Pomáhá při onemocnění močových cest .

Ověřený zákazník MALL.CZ Hynešová Martina

Přidáno: 13. září 2021

Zakoupeno v MALL.CZ

Doporučuje produkt
  • Je perfektní,kdyby kočička vysela na plotě,tak z obojku vyklouzne a neuškrtí se doporučuji

• nesmrdí a je levný
  • klíště a blešky, zatím nepřinesly, ale již není tak velké nebezpečí, je září
  • jedna kočka z něj byla úplně šokována, neustále se schovávala, lekala se všeho a bála se, asi co to má za hrůzu na krku.Co nás mrzelo je, že ho hned druhý den ztratila venku, takže pokud máte šikovnější kočičku, rozlučte se s obojkem a raději jí dejte kapičky. za krk
  • Při nasazování se kočičky bály, takže jsme neměli dobrý pocit , museli jsme si pomáhat s manželem, aby neutekly.Máme 5 koček a koupili jsme ho pro všechny. Mohl by být pro kočičky jemnější, materiál je tvrdý, nepoddajný, spíše bych ho dala psovi, pro kterého jsme měli stejně tvrdý a docela mě je líto kočiček. Po 4 dnech, se stále drbají v místě obojku, tak si asi stále zvykají.

příště asi koupíme raději kapičky za krk a tento obojek nikdy více.(Dr PetCare MAX BioCide Collar Obojek proti klíšťatům a blechám pro kočky 42 cm) Možná jiný, ale důkladně zvážíme pro a proti

Dana Riegerová Dana Riegerová

Přidáno: 8. září 2021

(naposledy upraveno 23. října 2021)

Nedoporučuje produkt
  • nesmrdí a je docela levný
  • celý den, měly obojek kočky doma na krku, jedna byla nesvá, stále se snažila si ho nějakým způsobem sundat, ani se nepřišla pomazlit, drbala se,pusinkou se ho snažila jakoby nabrat pod krkem, všeho se bála, prostě není každá kočka stejná, prožívala obojek špatně. Čtvrtému kocourovi, jsme ho raději ještě nedali. Další 3 kočky, si ho sice nechtěly také nechat nasadit, velmi se bránily, ale po jednom dnu si zvykly a ani obojek nesundavají.U jedné kočky jsem zjistila, že se sám obojek uvolnil asi o 1 cm, nevím, možná se drbala a obojek povolil. Ta, která si ho snažila stále sundat a prožívala ho nejhůře, přišla druhý den bez obojku, už po 1 hodině, takže 70 Kč na dva dny, to je dost drahý obojek.Jinak je obojek z tuhého materiálu, který je nepoddajný, spíše bych navrhovala pro psy, pro kočičky bych vybrala z měkčího materiálu.Ale jelikož jsme ještě nikdy obojky nekoupili, tak nevím, jaké jsou od jiných výrobců

Shrnutí je zatím toto : Jeden ztracen venku a u druhé kočky volnější,než byl (musela jsem ho opět utáhnout na dva prsty, to znamená, kontrolovat obojky každý den, jinak sem opět napíši až po nějakém čase více, klíšťata již venku moc nejsou, je září, sem tam venku asi z myšky nějaká bleška, možná z blechatého kocourka, který k nám občas na zahradu zavítá a prohání naše kočky, takže bude potřeba kontrola. Zatím raději nedoporučuji,k vůli nepoddajnému materiálu uvidíme později,jak působí, ještě dopíši časem jak jsme spokojeni, po třech dnech se kočky drbou kolem obojku, ale není to nic hrozného, všem přeji hezký den

Ověřený zákazník SvětKrmiv.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 1. září 2021

Zakoupeno v SvětKrmiv.cz

• naprostá spokojenost

Ověřený zákazník Dr. Max lékárna Marie Pospíšilová

Přidáno: 27. srpna 2021

(naposledy upraveno 6. září 2021)

Zakoupeno v Dr. Max lékárna

Doporučuje produkt

Výborně uchopí klíště a je vhodný zejména pro vyndavání klíšťat zvířatům, ale i u lidí jej lze použít - tam pak pomůže zejména, kam člověk nedosáhne pořádně svými prsty.

Attack antiparazitární obojek 35 cm

Attack antiparazitární obojek 35 cm

Ověřený zákazník STEGRA Roman

Přidáno: 13. srpna 2021

Zakoupeno v STEGRA

Doporučuje produkt

Kocour nemá s obojkem žádný problém, blešky se z jeho kožichu snad odstěhují. Zjistíme za pár dní.

Trixie antiparazitní obojek bylinný 60 cm

Přidáno: 6. srpna 2021

Zakoupeno v MALL.CZ

• 1
  • kvalitni

jsem spokojena, je to učiny a pomaha to,

Doporučuje produkt

Tento produkt na střevní parazity do našich mazlíků dobře a bez boje dostanu. U ostatních prostředků to u nás vypadá jako na bitevním poli.

Ověřený zákazník Lékárna.cz Ivanka

Přidáno: 25. července 2021

Zakoupeno v Lékárna.cz

Doporučuje produkt
  • malá klíštata nelze vyjmout
Catz&Dogz Tulis – čistění od parazitů a hmyzu (dóza 200 g)

Catz&Dogz Tulis – čistění od parazitů a hmyzu (dóza 200 g)

Ověřený zákazník PetDiscont.cz Vivunka

Ověřený zákazník Fera24.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 16. července 2021

Zakoupeno v Fera24.cz

• Nic mne nenapadá
  • Absolutně neúčinné, 14 dní na krku a kočka měla 4 klíšťata přímo pod obojkem, zoufalost
  • Vypadává srst pod obojkem
  • Žádná uvedená doba použitelnosti na obalu
cdVet OL Sprej proti Klíšťatům 50 ml

cdVet OL Sprej proti Klíšťatům 50 ml

Ověřený zákazník Baron.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 15. července 2021

Zakoupeno v Baron.cz

Doporučuje produkt

Už mám několik let osvědčený a mohu jen doporučit

Kocour už nemá klíšťata

Zobrazuji 261 - 280 ze 500 recenzí 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25