Nejnovější recenze ze sekce Antiparazitika pro kočky
Sprej jsem používala už vloni, je přírodní, nedostane se do pejska žádná chemie, oproti těm co používají chemické obojky měl pejsek méně klíšťat.
kočičky nemají problém s konzumací, zřejmě moc chutná
Rychlé vyrizeni objednávky a obojek je funkční
- Kupuji již po několikáté tuto značku a jsem spokojená. Obojek je účinný i po deklarované době.
- Kupujeme pravidelně. Obojky voní po bylinkách a kočkám nevadí.
- Jsou pevné, kočky si je jen tak nesundají.
- Pro kočku dlouhý, vždy dost ustřihneme. (zbytek dáváme do pelíšku)
ještě jsem nezkusila
- Po všemožných pipetach šamponech bez úspěchu toto za úžasnou cenu zabralo ihned díky
Rychlé účinné levné
perfekt jsem spokojená
Není nic na odčervení toulavých divokých koček, až tyto granule. Je to jediný možnost, jak jim alesponˇtrochu pomoct. Žerou VURM X normálně ve svém žrádle. Více propagovat!!!!
- Protože naše kočičky (jsou to velcí lovci, denně minimálně 3-4 myšky) mají velké problémy s vnitřními parazity a opakovaně je vyzvrací. A i když je pravidelně odčervuji (musím 4-5 do roka, jsme na venkově), tak mi nepřipadá už vhodné do nich nyní cpát každých 14 dní chemii, abych jim ulevila, parazity vyhubila ve všech stádiích a navíc jim to poškozuje játra a ledviny. Tak jsem zvolila přírodní prostředek, který jim denně (dle návodu) dávám, baští to bezvadně, jako pamlsky. Také jim v pravidelných intervalech podávám i kombinaci homeopatik (od vet) na odčervení. Jak se zdá tak to asi už zabírá, protože více jak měsíc už nezvrací škrkavky a jiné vnitřní parazity už také neregistruji. Jedna dóza vystačí pro dvě kočky jen na jeden měsíc( denně 2 tab. jedna kočka) a při ceně 250-260,-kč to není nejlevnější, když to musíte dávat denně celoročně. Bohužel běžně se tento přípravek nedá sehnat, jen na netu, ale i tak si myslím, že kočičkám pomůže a hlavně je ušetřím pozdějších problémů s orgány a celkovým zdravím. Co by člověk pro své miláčky neudělal :-)
Je málo rozšířený, běžně ve "zverimexech" ho neseženete, lidé tomu také málo věří, je málo propagovaný a raději do zvířat cpou chemii. Sama nemůžu dost objektivně ohodnotit, měsíc užívání je krátká doba. Ale zatím nic nenasvědčuje tomu, že by nefungoval tak, jak má.
Klíšťata se nestačí zakousnout padají z kožichu samy mrtvý.
zatím žádné velké zkušenosti, kočky jsou bez blešek, obojek snášejí dobře a jako venkovní s ním zatím vždycky dorazili domů
- Nefunguje
Koupil jsem pro naše 2 kočky. Jedna "venkovní", druhá "domácí". Kočky mají i po týdnu nošení obojku blechy. Spoustu blech, dokonce na krku pod obojkem. Klíšťata nemají, ale to bude spíše tím, že je leden. Tohle je jen podvod a tahání peněz.
účinná, dobře snášený
- přírodní pravidelné odčervování
- tento obojek máme poprvé
Zatím jsme na začátku. Produkt chutná a doufám že účinky budou podle očekávání, není to zrovna nejlevnější.
- Pevná
- nefunguje blechy jsou čilé i přes obojek
- Přijatelná cena
- Voní